Chakra afbalancering med krystaller

En af de nemmeste måder hvorpå man kan afbalancere sine chakra, er at placere en krystal i en tilsvarende farve på området. Dette vil give chakraet et skub af energi i dets egen farve vibration.

Du skal bruge:

1 Rød Jaspis til Rod Chakra
1 Karneol til Hara Chakra
1 Gul Calsit til Solar Plexus Chakra
1 Mosagat og 1 Rosakvarts til Hjerte Chakra
1 Blondeagat til Hals Chakra
1 Ametyst til Pineal Chakra
1 Bjergkrystal til Krone Chakra

 

Red JaspisRød Jaspis – Rod Chakra
Giver jordforbindelse og er meget healende. Rød jaspis har gavnlig indflydelse på seksuelle ubalancer, og giver os tryghed i den seksualitet vi har valgt, og mod til at leve med den. Den hjælper på blærelidelser, kvalme, mave-tarm problemer, blodforgiftninger, infektioner og underlivssmerter, menstruations smerter og for kraftige blødninger.

 

Karneol – Hara ChakraKarneol
Indre barn, glæde, spontanitet, selvsikkerhed og overflod. Gul Calcit provokerer vores glædesenergi og får det lidt dumdristige frem i os.

 

Gul Calcit – Solar PlexusGul Calsit
Indre barn, glæde, spontanitet, selvsikkerhed og overflod. Gul Calcit provokerer vores glædesenergi og får det lidt dumdristige frem i os.

 

Mos AgatMosagat – Hjerte Chakra
Mosagaten støtter viljen og fremmer vitaliteten. Den healer hjertet giver mod, veltalenhed og en god jordforbindelse. God ved diabetes, allergier. lever-nyrer-lidelser og hårtab.

 

RosakvartsRosakvarts – Hjerte Chakra
Rosakvartsen er kærlighed, ro og harmoni og en sten der lærer os tilgivelse. Den giver tryghed og er god mod skadelige strålepåvirkninger. Den styrker kærlighedskraften i dit liv og fremmer harmoni og balance. Den virker beroligende.

 

Blonde AgatBlonde Agat – Hals Chakra
Styrker dit selvværd. Beroliger, renser, giver tryghed og overblik. Den vil hjælpe dig til at skelne væsentligt fra uvæsentligt. Bearbejder vores utålmodighed. Virker feber nedsættende og bringer lindring ved forbrændinger.

 

AmetystAmetyst – Pineal Chakra
Renser og beroliger. Beskytter mod dårlige energier. Giver Åndelig kraft. Befordrer ægteskabelig lykke. Giver klarhed både i drømme og når der skal træffes store beslutninger. Den anbefales til visualisering. God mod hovedpine, migræne, hudlidelser, feber og mave-tarm problemer. Virker afstressende og anbefales mod søvnløshed.

 

BjergkrystalBjergkrystal – Krone Chakra
Skaber energi og åbner op for det gode og positive. Stimulerer vore intuitive evner og afbalancerer yin og yang. Den indeholder alle farver healer overalt og giver klarhed og indsigt. God mod jord- og vandstråling. Generelt healende ved alle fysiske ubalancer