Kraftdyr

 Et kraftdyr er et energimønster, der stille de evner til rådighed for dig som er karakteristiske for dyret. Kraftdyrene er det, som de udgiver sig for at være, dyr med bestemte kræfter og evner, der hjælper os og vogter over os. 

Et kraftdyr er ikke et ydre væsen, det er et energimønster der er inden i dig. Det er ikke noget der besidder dig, det er nærmere dig der besidder dets egenskaber. Et kraftdyr repræsenterer et potentiale eller et talent, en evne eller en styrke.

Formålet med kraftdyret er at bringe en forståelse for dets egenskaber og en forståelse for, hvad der skal udvikles, trænes eller erkendes hos dig for at du kan være dit fulde potentiale. Når du identificerer dig med et kraftdyr, flyder dets kvaliteter mere positivt i dit energisystem. Kraftdyr giver deres kraft til at forøge din energi, eller til at beskytte din energi mod at blive opbrugt af ubudne gæster. Et kraftdyrs primære kilde, svarer til de vigtigste egenskaber som det virkelige dyr besidder, og hvis udseende det har taget. 

I forhold til tidligere tider og andre folkeslag er din opfattelsen af hvad et kraftdyr er nok forskellig. I dag opfatter mange det som en guide i dyreform, der kan lære en om nogle specielle sider i sig selv. Hver dyr har nogle egenskaber knyttet til sig, og man kan ved hjælp af dem og hvad man ellers føler at dette dyr kan fortælle en hjælpe sin egen udvikling på vej.

Jeg er overbevist om at hver menneske har et eller flere totemdyr, der er permanente eller på besøg i specielle perioder for at styrke og hjælpe en i bestemte retninger, ligesom guider i menneskeform. 

Når man bruger udtrykket “finde sit kraftdyr”, er det ikke fordi man ikke har haft et kraftdyr før, eller at det er blevet væk, men man har ikke haft bevidstheden om den forbindelse før. Ofte vil det derfor også føles som at møde en længe savnet ven når man “finder” sit kraftdyr.

En skytsengel er en sjæl på den anden side, man er forbundet med, og som altid står ved din side, og forsøger at hjælpe dig, om du er bevidst om det eller ej. Man har en skytsengel, som følger en gennem hele livet.

Der ud over har man en eller flere andre vejleder og dyretotem eller “Kraftdyr”. Nogen af dem følger en i længere tid, måske det meste af livet, mens andre kommer og går i perioder man har brug for deres styrke og vejledning.

De to ting kan føles meget ens, og kan virke meget ens på en, men er dog ikke det samme. Skytsenglen står til din rådighed 24 timer i døgnet fra du bliver født til du dør, og kan hjælpe dig med alt du oplever gennem livet, mens Guider kun hjælper på bestemte områder. 

Alle mennesker har kraftdyr. Kraftdyrene styrer de mangfoldige energetiske funktioner, der findes i vores spirituelle, sjælelige og fysiske organisme, og forsyner dem med energi. I indfødte animistiske samfund var man klar over at nyfødte børn uden kraftdyr ikke ville leve længe. I dette tilfælde har man hentet et kraftdyr til barnet. 

Kraftdyr har ligesom mennesker også et slags helbred. De kan blive svage og slappe, det vil kunne mærkes på vores egen tilstand, vi føler os trætte, nedslåede eller deprimerede. De kan blive bedrøvede, hvis vi opfører os urimelige i hverdagen og, det er næsten det værste, der kan ske, de kan blive bitre på os og vende og ryggen, hvad der kan iagttages i sjældne tilfælde af religiøs fanatisme.