Bæver

Evnen til at være vedholdende

Som bygmester giver den støtte til at skabe ens ”blueprint” eller mønster – gør det nemmere at tænke klart, lægge planer, skabe og løse problemer. Især støtter den i begyndelsen af nye projekter og bestræbelser. Man indser nødvendigheden af struktur som værende en del af den kreative proces.

Bæveren er dyreverdenens bygningsarbejder, karakteriseret ved flid og produktivitet. Som kraftdyr understreger bæveren kraften i arbejde, og især i teamwork, for at gennemfører hvad der er nødvendigt, og opnå en følelse af at have præsteret noget. Bæveren er god til at lære dig om teamwork og fællesskab, om at det fælles gode er vigtigere end den enkeltes behov.

Bæveren er et kraftdyr der kan hjælpe dig med at udvikle mere harmoniske forhold til andre og opnå en følelse af medindflydelse i ethvert projekt. Bæverens måde at bygge sin bolig på, med at sørge for mange ind og udgange, er en påmindelse om at der er mere end en måde at løse dine problemer på. Bæveren advarer dig også om at beskytte det du har opnået eller erhvervet gennem egen indsats. At arbejde sammen med gruppeånd, betyder at man værdsætter og forstår, at flere sammen kan skabe en mere effektiv indsats end den præsteret af en enkelt person alene.

Hvis du får masser af gode ideer, men aldrig rigtigt får dem ført ud i livet kan bæveren være til hjælp. Det er ikke nok at være en drømmer eller idémager, du er nødt til at handle hvis dine drømme skal blive til virkelighed.