Cheetah

Evnen til hurtig aktion

For at udføre opgaver hurtigt, effektivt og fokuseret. Giver en “jump start” til den, der føler sig fastlåst og blokeret. Yder støtte til nervesystemet hos den, der lever et liv med stress og et hurtigt tempo. Hjælper én til at komme videre når man skal tage en beslutning. Til den der ønsker at udnytte sin tid og sine ressourcer på en bedre måde.

Nogle gange er det passende at tage alle aspekter i en plan i betragtning for at opnå et mål. Til andre tider er det nødvendigt at være fleksibel og tilpasse sig. Sommetider er det vigtigste man kan gøre dog at handle med både hurtighed og fokus. Målet er inden for rækkevidde, og kun nøl eller mangle på klarhed holder en fra at nå det. I sådanne situationer er Cheetah kraften vældig værdifuld.

Cheetahen løber sit bytte træt, modsat andre katte der sniger sig ind, forfølger og dræber byttet. Den kan inspirerer os til at nå vores egne mål med hurtighed og fokus.

Når vi føler os fastlåste, kan Cheetah medicin sætte gang i os. Hvis vi bevæger os fremad med stor hastighed men lidt eller ingen retning, kan Cheetah energien hjælpe os til at holde vores øjne på målet og finde den mest direkte vej til at opnå det.

Cheetah har en lektie for den der er god til at nå sine mål, men som har for mange mål på en gang. Selvom dyret kan nå op på en hastighed af 90 km i timen, kan den kun holde denne fart i få minutter. Herefter er den nødt til at hvile i et kvarter.

Hvileperioden lærer os at perioder med intens aktivitet, skal efterfølges af tid med hvile, afslapning og overvejelse.