Hvordan virker krystaller?

Ametyst råVore fysiske legemer består af fine svingninger, ligeledes består de forskellige sten af svingninger.

Når vi kommer i kontakt med krystallerne, påvirkes vi af deres svingninger. Hver eneste krystal indeholder og udstråler forskellige vibrationer, der igangsætter de samme vibrationer i vores krop og sind.

Krystallers virkning udgøres af tre følgende ting :

1. Evnen til at modtage og videresende et signal eller vibration
2. Farve vibrationen
3. Mineralerne.

Du kan sammenligne effekten med en stemmegaffel. Når du slår en tone an på stemmegaflen (krystallen) vil klaveret (personen) stemme i med samme tone/vibration. Så alt efter typen af sten, farve og mineral vil man kunne opnå en bestemt reaktion.

Krystaller også kaldet kvarts har en særlig evne til at modtage og videresende et signal. Derfor bruges kvarts både i computere, radioer, tv og ure. Hver sten art udstråler sin helt bestemte vibration, en tanke-følelsesmæssig vibration og en eller flere farvemæssige vibrationer. Det er disse frekvenser, vi kan gøre brug af.

Farver er også vibrationer. Enhver farve er også en energivibration. F.eks. vibrerer den røde varme farve med en rolig, men intens vibration hvorimod den violette vibrerer med en meget hurtig/flygtig vibration. Blinde mennesker kan mærke forskellen på varme og kølige farver.

Kort fortalt svarer hver farves vibration til de forskellige energicentre (chakrer) i kroppen som repræsenterer forskellige fysiske som psykiske relationer. Det betyder at røde sten har en langt roligere virkning end violette. Man kan sige at den røde sten som jo påvirker vores nederste energicenter (rodchakraet) har relation til vores fysiske form og hverdag mens violette sten med deres hurtige og flygtige energi påvirker vores øverste energicenter (kronechakret) og har står i direkte kotakt med vores tanker, visioner og drømme.

Mineral indhold de mineraler som stenen indeholder har også en effekt som vi bl.a. kender dem fra den homøopatiske medicin. En del homøopatisk medicin bruger krystal- ædelstens- og metalenergi. Ligeledes gør mange producenter af blomster medicin, essenserne fremstilles her med vibrationer fra krystallerne og kaldes under et vibrationelle essenser. Det samme gør sig gældende  i Aura Soma som er et helt farve- og behandlingssystem bygget op omkring farver, krystaller og dufte.